7.1.2014

Kolot piiloon ja maalaamaan



Saatiinhan ne ikkunanpuitteiden ja -lautojen koloset vihdoin paklattua Oiva-tasoitteella kuntoon ja päästiin maalauspuuhiin. Paljon sitä pikku nyperrystä riittikin! Ristiin rastiin tasoittaen, ei skraidun suuntaan vaan poikittain täyttäen. Näin kolot saadaan kunnolla tasaiseksi.

 


Reikiä tosiaan vanhassa asunnossa on ajan mittaan tullut sinne tänne ja kun rapsuttelun jälkeen ne olivat esillä kahta kauheammin ehti jo miettiä mitähän tästä tulee. Mutta kun pakkelit oli kuivuneet pääsi tämä Varustelekan vihreissä hiippaileva Remppa-Reija hiomaan pinnat sileiksi. Yeah!



Taisteluvarusteet remonttia ja tiimalasissa vähenevää aikaa vastaan on asianmukaiset. Tämän ranskalaista alkuperää olevan haalarin suojissa on hyvä röhnätä niin maalaushommissa kuin muissakin remonttitöissä. Hiontapöly ei pääse hiippailemaan hihansuista sisälle, kun niissä on kuminauhakiristys ja hiuksetkin sai hyvin piiloon hupun sisälle.


Tyylikkääseen asukokonaisuuteen kuuluu yksi tasku - jossa punainen rätti ja hiekkapaperi kulkivat kätevästi matkassa. Lookin kruunasi luonnollisesti hengityssuojain ja suojalasit, joita ilman ei tasoitteen hiomista saa tehdä. Pienen pieni pöly nimittäin leijailee sen verran näpäkästi ilmassa, ettei sitä kannata vetää keuhkoihin, eikä saada silmiin.

Styleä vai mitä!? ;)


***

Blogiyhteistyössä




Ei kommentteja: