7.1.2014

Tsuh tsuh pinnat puhtaiksi - kyllä sitä pölyä piisaakin!

Hiomisen jälkeinen pöly on sen verran läpitunkevaa, että rempan keskellä kannattaa pitää käsillä moppia ja rättejä. Meikäläisillä on vanhat kalsarinlahkeet otettu tehokäyttöön, jotta saadaan vanhaa kiertoon uuden tieltä. Pölyä on hyvä pyyhkiä pois säännöllisesti, jottei sitä leijaile huoneilmassa. Pyyhin pahimmat hiontapölyt mopilla lattiapinnoilta ja ikkunalaudat ja karmit pyyhkäsin kostutetulla rätillä, jonka jälkeen maalattavat pinnat on hyvä puhdistaa kunnolla.


Tämä suihkutettava Nitorin Maalarinpesu puteli on kätevä, siitä saa sumutusversion tai terävämmän suihkaisun. Käytin tuota terävämpää versiota, jotten vahingossa suihki ikkunaan. Ohjeissa nimittäin oheistetaan, että ikkunat on putsattava välittömästi mikäli ainetta joutuu pinnalle kuten jo aiemmin asiasta varoittelin. Pesuainetta voi ruiskasta myös suoraan rättiin suuria pintoja puhdistettaessa. Ja jos rätti tulee likaiseksi samaista ainetta voidaan käyttää sen puhdistamiseen. Huuhtele Maalarinpesussa ja väännä kuivaksi. Kätsyä!

Liikakostutusta kannattaa välttää, eli maltillisesti suihkuttelua. Tuote on passeli nimenomaan kiintokalusteisiin, kuten ikkunanpieliin ja oviin.

***
Blogiyhteistyössä




Ei kommentteja: