17.9.2014

Tuplexia pintaan, korjaan - alle niin vanhakin näyttää tasaiselta


 

Parketin alle sijoitettava materiaali kannattaa valita tarkkaan. Vaihtoehtoja on halvemmasta kalliimpaan, on Tarkoflexia, solumuovia ja vaikka mitä! Koska lattiaa ei uusita vuosittain ja mukavuus sekä käytännöllisyys ovat avainsanoja tässäkin suosittelen miettimään parasta vaihtoehtoa tarkoin. Näin ei tarvitse harmitella jälkikäteen lattian kopinoita ja kaltevuuksia. Toki oman remonttikukkaron mukaisesti.

Me valitsimme Parketti Romanoffin neuvojen mukaisesti Tuplexin alusmateriaaliksi. Ennen päätöstä vertailimme hintoja ja hypistelimme mistä eri alusmateriaaleissa on oikein kyse. Maallikolle kun tämä puoli oli aivan uutta ja ihmeellistä. Hätiköityjä päätöksiäkään emme halunneet tehdä.



Upofloor Tuplex on mainio tuote, koska se tasoittaa pienet epätasaisuudet, joita vanhassa lattiassa on väistämättä. Se antaa myös kosteussuojan, joten erillisiä muovikalvoja ei tarvita. Vain tämä yksi tiivis ja hengittävä polyeteenikalvo, jonka välissä killuu polystyreenirakenteita riittää. Ja mikä parasta - siisti asentaa!

***

When it was time to make the decision, what to install under the parquett, we chose the Upofloor Tuplex that Parketti Romanoff also recommended for us. It is easy to use and what was best if covers all small roughnesses of the old floor plus gives some protection towards moisture.


Ei kommentteja: