28.9.2014

Lämmin syksyinen aurinko tulvii sisälle keittiöön




Voiko sen makoisampaa viikonloppua toivoa, kuin että aurinko tulvii ikkunoista sisälle loihtien varjoleikkejä ihasteltavaksi! Huisia! Vanha keittiömmehän kävi myös suuren muodonmuutoksen läpi rempan yhteydessä.  Valitsimme Keittiömaailman malleista harmaan viilupintaisen kaapiston alaosaan, ylös valkoista raikasta pintaa valoa tuomaan.

Tässä pientä makua auringon leikkiessä pinnoilla. Jaan Ompun ystävien kanssa muodonmuutoksen vielä tuonnempana. Nyt naatiskellaan!



Viikonlopun parhautta on ottaa iisisti ja lueskella viikonlopun avviiseja!



Jostain syystä postiluukkuumme kolahti eilen lauantaina Hufvudstadsbladet! Mammia Mia! Kiva lueskella pitkästä aikaa ruotsinkielisiä juttuja.

Mikäpä tässä lattialämmön päällä köllöttää ja lueskella kaffen kera maailman tapahtumia. Näiden K-raudasta bongattujen harmaanruskeiden laattojen päällä kelpaa tepsuttaa.

Lukeekohan muut lehtiä lattialla.. minulle jäänyt tällainen tapa, kun vanha Hesari oli sen verran suuri, että äitini aina lueskeli sitä lattianrajassa. Opin siis mamman tavoille jo pienenä ja vaikka nyt julkaistaan "ravistus-Hesaria" ja ruokapöydälle jää tilaa, niin edelleen asetun koipieni kera lattialle ja avaan tuon vanhan-uuden tuttavuuden ja uppoudun sen juttuhin.

Eli näitä lattiapostauksia on tulossa lisää! :D Ruohonjuuritasolla on metkaa hengata.



Thanks for the lazy and sunny weekends! I love when you can relax and chill out. The sun is so amazing and bright! We renovated our kitchen (as well as the rest of the apartment), the big makeover will be presented here at Omppu's blog later on. Now, let's have a cup of coffee and enjoy!

Ei kommentteja: