1.1.2014

Onnekasta vuotta 2014!


Tänään, vuoden ensimmäisenä päivänä moni tekee lupauksia ja taitaapa jokunen pohtia hieman menneitäkin. Itse en kuulu lupausten tekijöihin, tavoitteita toki asetan ja niihin pyrkiminen onkin yksi tärkeä tehtävä tulevalle vuodelle. 


2013 toi tullessaan uusia ystäviä työn kautta, josta olen kiitollinen. Ystävyys on asia, jota arvostan suuresti. Olen aina sanonut, että vaikka työt ja harrastukset saattavat vaihtua - hyvät ystävät pysyy. Entinen työkaveri, nykyään Ystävä. Haikein mielin aloitin viime vuoden siirryttyäni uusia haasteita kohden, mutta kuten sanottua vanhat työkaverit ovat edelleen ystävinä elämän poluilla. 


Jos polulta ei joskus poikkea tuntemattomaan ei löydä uusia seikkailuita. Kesällä kävin perheen kanssa Barcelonassa lomailemassa ja tapaamassa vaihtarivuonna 1998 tapaamaani espanjalaista ystävää perheineen. Upeaa, kuinka edelleen pidämme yhtä välimatkasta huolimatta. Elämämme ovat kovasti muuttuneet yhteisessä opiskelijakämpässä asumisen jälkeen. Yhdessä koettu vaihtariaika hioi varmasti lukkoon ystävyyden joka kestää läpi elämän. 


Skotlantilaisen opiskelija-asuntolan nuhruisessa kuuden hengen solukämpässä asuessani en voinut tietää, että vuonna 2013 juhlin pyöreitä vuosia rakkaan kanssa tai että ostamme asunnon. Näitä ja monia muita ilon hetkiä sain kokea viime vuonna. Vuosi vaihtuikin kuvien tunnelmallisissa merkeissä, sanomattakin selvää ystävien kanssa rennosti juhlien maukkaan ruuan ja helmeilevän juoman ryydittäessä iltaa.


Nyt nokka kohti uusia vuoden 2014 mukanaan tuomia tuulia. Remontti on täydessä tohinassa uudessa kodissamme. Tammikuun lopussa on muutto ja sitä ennen on tehtävä vielä paljon työtä ja valintoja. Kuten myös karsintaa, hamsterin vikaa kun on ja kaapit täynnä turhaa roinaa kiertäystä varten. 

Sen mitä viime vuonna kaipasin tulen korjaamaan vuonna 2014. Nimittäin rakkaan harrastuksen jatkaminen vuoden taon jälkeen. Helsingin Miekkailuseura on muuttanut uusiin tiloihin Pasilaan ja kalpakäteni syyhyää päästä matolle. 


Sitä ennen - lisää salmiakkia ääntä kohden. Sohvalle vaakatasoon kuin karvainen ystäväni kuvassa ja oikein hyvää & onnentäyteistä vuotta 2014 Ompun ystäville!!!

***
Happy New Year dear Friends! 

It's time to look back and/or to the future. The most important and valuable thing I want to stress is that friends are the sugar in your tea or the cheese on your pizza! Without friends my year 2013 wouldn't been as lucky and happy as it was. 

During 2013 I had a chance to meet my dear friend and her family in Barcelona and celebrate 10th anniversary with my loveone and with our friends. Take good care the relationships you have and your life and the year 2014 is going to be successful! 

Hugs and kisses for all Omppu's friends!!

4 kommenttia:

Päivityksiä kirjoitti...

Ihana juhlatunnelma välittyy kuvista! Ja vuoden varrella onkin riittänyt syitä juhlaan :)

Omppu Design kirjoitti...

Kiitos Päivityksiä viestistäsi! Näin on vuosi tosiaan tuonut tullessaan juhlan aiheita jos jonkinmoisia ja vuosi vaihtui oikein leppoisissa tunnelmissa. :)

L kirjoitti...

Oi, ihanaa että otit kuvia :)Terkuin Lottis

Omppu Design kirjoitti...

Tottahan toki muutama kuvanen piti ottaa. :)

Nakkimakkarakoira vaan on niin tumma, että tuolla iPhonen rämpylällä ei neidistä näy kuin silmät. Siksi vähän piti säätää vaaleammaksi fotoa. Kiitos vielä, oli mukavaa!