12.9.2014

Habitare-kärpäsen purtua, tervetuloa meille!Te jotka ette pääse syystä tai toisesta Habitaren sisustusiloja nauttimaan, tarjoaa Ompun blogi vihdoin kurkkauksen miltä meillä näyttää remontin jälkeen. Tai remppaa tehdään edelleen, pitkä kuin nälkä vuosi, mutta niin sanottu sneak peak mihin olemme talven/kevään kaoottisen keittiöttömän reissun, sekä kesän tavarakaaoksen jälkeen päätyneet. Edelleen osa tavaroista on vailla paikkaa ja nukumme laatikoiden keskellä. Mutta siitä tuonnempana lisää. Toivoa on tunnelin päässä, parhaillaan rakennamme kaapistoa! Hiphei!

Tämän ihanan lämpimän Parketti Romaniffin Ellett Design Collection Tammi White Matt parkettilattian laitoimme remontin alkuvaiheessa tassuteltavaksi, se on ollut peitossa pitkään, jottei se ryvety tavaroita liikuteltaessa. Aloitankin remonttiseikkailun kertomisen lattiapintojen uudistamisesta seuraavassa postauksessa. 


Jos kuitenkin liput taskussa kuumottaa ja uutta lattiaa halajatte, niin käykäähän tutustumassa Romanoffin laadukkaisiin lattioihin Habitaren osastolla 6m69. Parempaa ei voi toivoa kotiinsa, meillä ei ole hankittu edes mattoja siksi, että puun tuntu jalan alla on niin makoisa. Sen verran pitkään saimme tepastella muovien ja pahvien päällä, nyt nautimme täysin varpain! 

***

At last (you could say) we have the floor that we can show to you! Why so - well there has been several turns on the way to the situation that we are now living in. As you (or me) are not able to visit the Habitare event that's taking place in Helsinki Fair centre, I'm inviting you to take a tour with me at our home. 

Renovation continues still, despite all the effort done. But as you can see, we have opened the floors to be shown and I'm going to share the journey with you soon. How did we end up with this amazing floor option Ellett Design Collection Tammi White Matt from Parketti Romanoff. 

I love it! We didn't even buy new carpets as we don't want to cover the floor with them. We want to feel the warmth of the wooden floor under our toes!

Ei kommentteja: