1.12.2013

Omppukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa


Hei hei Movember, tervetuloa joulupukinparta! 

Marraskuun vauhdittajana on toiminut viiksien kasvatusoperaatio, Movember. Vastaan on kävellyt jos jonkinmoista viiksivallua pari harvaa karvaa nenän alla sohottaen aina Lemmy -viiksiin asti. Alkukuusta näytti aika heikolta suomalaisten miesten viiksien kasvu, mutta kuluneella viikolla sai kyllä todistaa rouheitakin viiksiä katukuvassa. 

Mietin missä ja milloin olisin nähnyt yhtä paljon tai samanlaisia Juha Kankkus -viiksiviritelmiä kuin menneellä kuulla. Lapsuudessani! Tuttuja fläsäreitä kultaiselta 80-luvultahan nuo kalapuikkoviikset ovat. Monella lapsuudenystävän isällä oli viikset nokan alla keikkumassa, meillä ei kotona ole viiksimiehiä näkynyt. Ennen kuin nyt. 

Jopa uuden asunnon ostoa varten käydyissä lainaneuvotteluissa pankkivirkailija oranssista pankista totesi -  pian se Movember on ohi. Mitäs jos miehelläni olisikin moiset karvasudit aina?! Erityisen rohkea kommentti, kun on kuitenkin kyseessä asiakaspalveluhenkilökuntaa ja olimme vasta kartoittamassa olisiko kyseinen pankki asuntoamme rahoittamassa. 

Viiksistä viis, nyt on ensimmäinen adventti ja pikkujouluaika kuumimmillaan. Pukinparrat lisääntyy liikenteessä ja viiksien kasvatusoperaatio jatkunee taas vuoden päästä. Tip tap!!


Ei kommentteja: