21.11.2013

Ompulla alkaa uusi aikakausi - remontoinnin ja sisustamisen parissa


Uutta sisältöä tulee täydeltä tuutilta tästä päivästä lähtien Omppu Design blogiin. Ompun Instragram ja Facebook postauksista on ollut mahdollista jo pidemmän aikaa lukea kuulumisia valokuvauksen parissa. Ajanjakajana on kuluvan viikon marraskuinen tiistai, kun saimme mieheni kanssa asuntotarjouksen läpi ja siirrymme vuokra-asumisesta omistusasumisen pariin vanhassa 1950-luvulla rakennetussa kerrostalossa Helsingin Haagassa. 

Asunnon etsimiseen käytetty aika oli melkoinen, siitä tuonnempana myös Ompun ystäville asiaa. Monenmoisia viritelmiä ja myyntityylejä olemme kohdanneet, myyntitavallakin on merkitystä ostajan näkökulmasta. Toisen rakas voi olla ostajan silmissä täysin erilainen. Olen saanut muutamia pyyntöjä tähän suuntaan jo sosiaalisen median kautta - olenko kiinnostunut sisustamisesta ja/tai bloggaamisesta remonttiasioista. 

Nyt kun oma koti kullan kallis on hankittu, on sen aika! 


Kuvat ajanjakson rajapyykistä on syksyiseltä Köpiksen reissulta, jonka tein rakkaan lapsuundenystäväni kanssa. Mennyt jääköön ja uusi tuleva odottaa, kuten näissä kuvissa kanaalien tunnelma kiehtovalla tavalla tarinoi. Tyyntä oli hurjan syksyisen myrskyn edellä Kööpenhaminassa, ihan kuin meillä remontin suhteen. 

Joulukuun 5. päivä saamme avaimet uuteen kotiin ja sitä ennen on järjestettävä asiat kuntoon, jotta pääsemme tositoimiin heti. Onneksi on pitkä viikonloppu edessä, rysäytämme heti remonttihommat käyntiin. 


Heijastelen remontin eri vaiheita kuvien kera ja tuon kolmen hengen perheen ratkaisuita esille. Viidesluokkalainen poikani on mukana remontti- ja sisustuspuuhissa, joten hänen osallistumisestaan kerron blogissa myös. Kun tehdään uutta kotia - tehdään se koko perheelle, kaikkien mielipiteitä ja toiveita kuunnellen. Poika oli jo kovin innoissaan, kun kuuli että saa olla mukana tapetinrepimisrumbassa ja valitsemassa oman huoneen sävyjä. 

Tästä tulee hauskaa! 

Ei kommentteja: